Blije Bloemen Bar

Als bedrijf wil je dat jouw werknemers zich goed voelen en allemaal als een geoliede machine samenwerken?

Daarnaast wil je als bedrijf eigenlijk ook een meerwaarde zijn voor de buurt waar je jouw activiteiten uitvoert. En daarbij dan ook graag voor de mensen die meeste nood hebben aan extra ondersteuning?

Als florist met een achtergrond als paramedicus binnen de gezondheidszorg heb ik de intentie om iets te doen om zowel bedrijven als de meer hulpbehoevende mensen in de maatschappij te helpen om elkaar te vinden.

Hoe dan? hoor ik u al denken.

Wel. Met hetgeen dat bij alle lagen van de bevolking een glimlach op het gezicht kan toveren: bloemen! Want het is zoals ze zeggen: " 't Is mooi wat bloemen doen"

Ik kom met de Blije bloemenbar tot bij jouw bedrijf.
 

Als bedrijf geef je jouw werknemers een welverdiende bloemenpauze waarbij de werknemers 2 bokalen met bloemen schikken - Twee?! Jazeker, twee! 

Éen voor jouw werknemer (of diens partner. Hoera nog iemand blij gemaakt!) en éen voor iemand die wel eens een #kleingelukske kan gebruiken.
Denk hier bij aan een eenzame oudere, een mama die naar de voedselbank gaat, een persoon die vecht tegen een akelige ziekte, ..
 

Jouw werknemer krijgt een fijn gevoel door deel te nemen aan een casual workshop, neemt een boeket mee naar huis en doet via het bedrijf waarvoor hij of zij werkt ook nog iets voor het goede doel.
Daarbovenop komt dat jouw werknemer nog eens een 'samen' gevoel heeft, na al het thuiswerken van voorbije periode!

Na een voormiddag (of als jouw bedrijf groter is, een dag) neem ik de extra geschikte bloemen mee naar de organisaties waarmee ik samen werk om deze bij de juiste personen te brengen. Als bedrijf heb je de kans om een boodschap mee te geven aan degene die de bloemen ontvangt, alle logistiek wordt geregeld door Floreer. 

Opgelet: beperkt initiatief, gaat maar 4 x per jaar door!

Wil je ook graag het welzijn voor jouw werknemers en jouw buurt helpen vergroten? Of sta je net aan de kant van organisaties wiens gebruikers wel een #kleingelukske kunnen gebruiken? Neem dan even contact op met Floreer & dan kijken we wat kan!

hebben de blije bloemen bar reeds ingezet: 

Beleef inspirerende

workshops

icoontje spot.png