Blije Bloemen Bar

Als bedrijf wil je dat jouw werknemers zich goed voelen, je werknemers hun werk naar behoren kunnen uitvoeren en als het ook nog even kan - allemaal als een geoliede machine samenwerken. 

Daarnaast wil je als bedrijf eigenlijk ook een meerwaarde zijn voor de buurt waar je jouw activiteiten kan uitvoeren. En als het daar even kan - voor de mensen die meeste nood hebben aan extra ondersteuning.

Als florist met een achtergrond als ergotherapeut heb ik dan ook de intentie om iets te doen om zowel bedrijven als de meer hulpbehoevende mensen in de maatschappij te helpen om elkaar te vinden.

 

Hoe dan? hoor ik u al denken.

Wel. Met hetgeen dat bij alle lagen van de bevolking een glimlach op het gezicht kan toveren: bloemen. Want het is zoals ze zeggen: " 't Is mooi wat bloemen doen"

Ik kom met een bloemenbar tot bij jouw bedrijf.

Als bedrijf geef je uw werknemers een welverdiende bloemenpauze waarbij uw werknemers 2 bokalen met bloemen schikken - Twee?! Ja, twee. Éen voor jouw werknemer (of diens partner. Hoera nog iemand blij gemaakt!) en éen voor iemand die wel eens een #kleingelukske kan gebruiken. Denk hier bij aan een eenzame oudere, een mama die naar de voedselbank gaat, een persoon die vecht tegen een akelige ziekte, ..

Jouw werknemer zal zich ook instant beter voelen, neemt een boeket mee naar huis en doet via het bedrijf waarvoor hij of zij werkt ook nog iets voor het goede doel. Wat een goed gevoel! Daarbovenop komt dat jouw werknemer nog eens een 'samen' gevoel heeft, na al het thuiswerken van voorbije periode!

Na een voormiddag (of als jouw bedrijf groter is, een dag) neem ik de extra geschikte bloemen mee naar de organisaties waarmee ik samen werk om deze bij de juiste personen te brengen. Als bedrijf heb je de kans om een boodschap mee te geven aan degene die de bloemen ontvangt, alle logistiek wordt geregeld door Floreer. 

Wil je ook graag het welzijn voor jouw werknemers en jouw buurt helpen vergroten?

Neem dan even contact op met Floreer & dan kunnen we kijken hoe jouw bedrijf nog meer kan doen met minimale inspanning.