HUWELIJK

Eerst en vooral; Gefeliciteerd met de verloving!!

Je kan beginnen uitkijken naar dé grote dag! Misschien heb je al een datum, een locatie, een fotograaf, ..? Daar mag zeker geen bloemwerk bij ontbreken! Of misschien heb je al het bovenstaande nog niet, maar dan ben je al goed bezig met aan de bloemen te denken ;) 

Bloemen op een huwelijk zorgen voor sfeer, symboliek, herinneringen,.. Ze zijn voor iedereen anders en op maat gemaakt! Ik neem graag tijd om te bespreken wat het voor jullie kan zijn! 

Van bruidsboeket, boutonnières, strooibloemetjes, .. tot aankleding van de ceremonie & bloemen voor de tafelaankleding of grote tent/zaal, alles kan besproken worden!

Hoe het bij Floreer in zijn werk gaat:

Alles begint met een idee. Stuur me alvast jullie datum & locatie (als die al gekend is), een idee met enkele foto's van de sfeer die je voor ogen hebt en mogelijks welke zaken er zeker niet mogen ontbreken op jullie dag naar info@floreer.be of via het contactformulier.

Daarna maken we een afspraak (±1u) om jullie eerste idee tot concrete offerte te brengen.

Wanneer de concrete offerte naar jullie (komt per mail) is opgestuurd krijgen jullie twee weken tijd om deze te bevestigen. Bevestigen gebeurt met een voorschot en via de offerte. Bevestigen van de offerte op deze manier is ook een bevestiging van de datum in mijn agenda. 

Mochten er nog wijzigingen zijn in wat er gevraagd wordt voor jullie huwelijk, dan kan dit nog steeds aangepast worden tot een maand voor het huwelijk. Dan neem ik nog contact op om definitief af te spreken wat zal gebeuren op jullie huwelijksdag, worden de puntjes op de i gezet. 

Prijzen: 

Prijzen voor huwelijkswerk variëren enorm naargelang de verwachtingen & gebruikte materialen. Ik geef graag een correcte prijs op maat van wat jullie verlangen voor jullie grote dag. 

Stel gerust jouw vraag naar huwelijksbloemen voor een intiem huwelijk. Ook voor een bescheiden gezelschap kunnen bloemen voorzien worden.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie in de bloemetjes te zetten!

Eva.