It's the most wonderful time 

Kerstmis en de overgang van oud naar nieuw. Elk jaar verlangen we naar het moment waarop we samenkomen met de mensen die we zo graag zien. 

Dit jaar is wel wat anders, maar toch ook niet! We zijn selectiever in wie we zien, waar we ze zien & hoe vaak we ze zien. Dat maakt net dat de momenten met die mensen nog meer waardevol worden en we ze des te meer kunnen waarderen. En dan zijn er ook mensen die we een beetje méér zien dan gebruikelijk, onze bubbels.

Ik ben van het idee dat ondanks dat we zo dicht op elkaar leven in die bubbels, we ook dit jaar ruimte moeten maken voor het kerstgevoel & dan ook vol moeten gaan voor een intiem & sfeervol eindejaar. 

Met die reden zijn ook 3 tafelthema's tot stand gekomen. Een prachtige aankleding om het moment nog specialer te maken en het kerstgevoel te pakken! Voor ieder wat wils en dat zonder al het werk of zoeken in uw kasten wat je dit jaar zal uithalen ;)  

Kijk je even mee hier onder?

Hoe werkt het dan?

Je bestelt bij mij een stijl: 

- Chique: Aankoop van een tafelstuk* voor 2 personen (klein €12) of een tafelstuk van 4 tot 6 personen (groot €60) 

Optioneel: huren set kandelaars, tafelkleed, stoffen servetten à € 17 | aankoop 4 diner kaarsen à €2,9 (4 stuks)

*schaaltje voor tafelstuk blijft eigendom van Floreer

- Bohemian: Huur (€19,5) of aankoop (€39) van 3 vaasjes droogbloemen per 4 à 6 personen 

Optioneel: huren set kandelaars, tafelkleed, stoffen servetten à €17 | aankoop 6 diner kaarsen à €3,9 - servetbloemetje à €1 per persoon

                       

- Klassiek: Aankoop van een tafelguirlande per lopende meter à €40 per meter 

Optioneel: huren set kandelaars, stoffen servetten, servetring naturel, tafelkleed à €18,5 | aankoop 6 diner kaarsen à €3,9 

 

Wanneer?​

KERST/ Je bestelt voor 18 december jouw box & geeft door welke periode je graag een box wil. Je komt de box halen & terugbrengen in het atelier in Deinze of ik lever de box bij jou thuis op afspraak en mits leveringskost.

OUDJAAR/ Je bestelt voor 27 december jouw box & geeft door welke periode je graag een box wil. Je komt de box halen & terugbrengen in het atelier in Deinze of ik lever de box bij jou thuis op afspraak en mits leveringskost.

Periodes: 

1e periode: 24 - 28 december 2020

2e periode: 31 december '20 - 4 januari 2021