Bloemist - huwelijksbloemen - boeketten

OVER FLOREER

boeket M .jpg

duurzaam bloemenatelier

WIE

Hey! Ik ben Eva.

In april 2020 heb ik Floreer opgericht & ben hier natuurlijk super trots op!

Als ergotherapeut heb ik in het verleden steeds via (creatieve) activiteiten gewerkt met mensen om hen te helpen openbloeien maar in het begin van het jaar werd het voor mij duidelijk dat het tijd was om mijn eigen atelier te openen. Een atelier waar bloemwerk op bestelling gemaakt wordt.  

OP MAAT

Ik vind het geweldig om te zien hoe je met bloemen iemand een bepaald gevoel kan geven en neem je dan ook graag mee om te genieten van prachtige geuren, kleuren en texturen. Mooi wat bloemen doen. Samen met jou denk ik na over de geschikte combinatie voor dat ene speciale boeket, intieme huwelijk of aankleding van jouw zaak! 

DUURZAAM - LOKAAL

Bij Floreer wordt enkel ingekocht wat de deur uit gaat. Mochten er na bestelde bloemwerken nog enkele stelen ter beschikking zijn proberen we als duurzaam atelier ook deze stelen nog te redden van de composthoop

We gaan we er van uit dat wij al dit moois niet kunnen maken als we niet bewust omgaan met de bloemen die er uit onze aarde groeien en ik kies waar mogelijk voor lokale, seizoensgebonden bloementeelt of MPS keurmerk.

Het bloemwerk dat je bij Floreer bestelt zal steeds met de nodige belangstelling & zorg behandeld worden. Waar mogelijk zullen ecologische technieken de voorkeur krijgen in het verwerken van florale materialen.