WINKELBELEID

Klantendienst

Bij Floreer koop je bloemwerk op bestelling. Heb je vragen over diensten, levering of de producten die Floreer aanbiedt dan kan je via volgende kanalen je vraag stellen:

Bel me: 

0472471447

Mail me: 

info@floreer.be

Laat me maar iets weten:

www.facebook.be/floreer.be

www.instagram.com/floreer.be

Privacy & gegevensveiligheid

Google analytics is met deze website verbonden. Er worden geen identiteitsgegevens opgeslagen maar wel gegevens over welke leeftijdsgroepen de website bezoeken en kliks op de website. 

Indien uw gegevens ingegeven werden voor het plaatsen van een bestelling of stellen van een vraag via de chat/contactformulier worden deze enkel daar voor gebruikt. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan een andere partij dan Floreer

Plaats je een betaling via de website dan worden betalingsgegevens opgeslagen voor boekhouding en eventuele terugbetaling. Bij verzending via partner Sendcloud worden gegevens doorgegeven in functie van levering van de producten.

Inkoop B2B

Wil je graag een samenwerking met Floreer voor een project of heb je een vraag naar bloemwerk voor uw zaak? Neem zeker contact via bovenstaande gegevens want samenwerken maakt iedereen sterker & daarbovenop is het ook gewoon fijn! 

 

Betalingsmethoden

- Credit- / Debit kaart (webshop)
- Bankoverschrijving

- Cash

- Payconiq